IS – hvorfor terror?

Hvorfor utfører IS (ISIL eller Kalifatet) terroraksjoner i Europa?

Svar: IS ønsker å erte på seg et angrep (bakkestyrker) fra vesten, ”Roma og 80 allierte nasjoner”. For at gamle spådommer skal oppfylles.

isis-propaganda-video-afp-1

Bakgrunn:

Muslimene tror på gamle spådommer i boken Hadith. (Denne boken er ikke med i Koranen).

En invasjon (bakkestyrker) av Syria og Irak vil ende i totalt kaos. I dette kaoset vil muslimenes Mahdi (en muslimsk messias-figur) stå fram og forene alle slags muslimer, både sjia og sunni. Mahdi vil lede Kalifatet til seier over invasjonshæren, de vestlige korsfarerne. Det avgjørende slaget vil stå i Dabiq, nord i dagens Syria, på grensen mot Tyrkia.

Deretter vil Kalifatet innta Istanbul og Roma. Kalifatets propaganda magasin, som heter Dabiq, kaller Obama for ”Dog of Rome”, Romas hund. Det er tydelig at de ser USA som en alliert av Roma.

Etter at Roma er invadert vil en ond al-Dajjal (AntiKrist) stå fram som verdens leder. Med sete i Jerusalem. I denne tidsalders siste dager kommer Jesus tilbake til jorda. Han kjemper sammen med Mahdi mot den onde Dajjal, men det er Jesus som dreper den onde. Etter dette kommer en ny tidsalder med fred. Islam vil bli eneste religion. Sharia vil styre verden.

Ifølge muslimenes tro vil Jesus gå over til Islam når Han kommer tilbake. Men vi kjenner Jesus bedre enn som så. Han vil aldri svikte de som tror på Ham:

Jesus Kristus er igår og idag den samme, ja til evig tid. (Hebreerne 13,8)

For så har Gud elsket verden at han gav sin Sønn, den enbårne, forat hver den som tror på ham, ikke skal fortapes, men ha evig liv; for Gud sendte ikke sin Sønn til verden for å dømme verden, men forat verden skulde bli frelst ved ham. Den som tror på ham, blir ikke dømt; den som ikke tror, er allerede dømt, fordi han ikke har trodd på Guds enbårne Sønns navn. (John 3, 16-18).

Den som tror på Sønnen, har evig liv; men den som ikke vil tro på Sønnen, skal ikke se livet, men Guds vrede blir over ham. (John 3:36).

Denne verden går mot tredje verdenskrig, men Jesus Kristus kommer snart for å hente sin elskede brud (de sanne kristne). Les mer om dette i følgende artikkel:

https://ord8liv.wordpress.com/2015/05/09/krig-og-bortrykkelse/

Gud velsigne deg!!!

Kortlenke:  http://wp.me/p3uvTQ-fZ