About

Hei alle sammen.  Det er Cato som skriver.  Jeg er en vanlig kristen med sterk interesse for Guds Ord, som vi finner i Bibelen.  Jeg er ingen pastor eller bibel-lærer.

My English page:   https://word8life.wordpress.com/

Denne bloggen vil dreie seg om Guds Ord, profetier, tegn i tiden, gamle troshelter og mye annet som vi hører veldig LITE om i kristne møter.  Men som er godt beskrevet i Bibelen.

Visjonen er talende illustrasjoner og tekster fra Guds ord.

Det vil ikke bli lagt inn så mye kommentarer, fordi Herrens ord taler for seg selv. Innholdet på denne bloggen bør kopieres og spres så mye som mulig.

Hvordan skal vi beskrive de kristne her i Norge nå i 2014?  De sover, gir en slant til gode formål, og fokuserer på å bli vellykket.  Det materielle er meget viktig for dem.  Bil, hus, hytte, klær og alt det der.  De synger gjerne litt lovsang, men har glemt å lese Bibelen.  Det gamle testamentet er totalt fremmed for moderne kristne.  Jeg håper denne ydmyke bloggen kan være med på å sparke dem ut av søvnen.  Vi står rett innfor endens tid.  Trengsler og prøvelser vil komme, Gud skal vekke opp sitt folk. Og mange vil bli frelst.

På denne bloggen vil endel smale temaer komme etterhvert, sånt som man ikke hører så mye om i kirker og bedehus.  Som du vet, Guds Ord er veldig rikt. Og man skal ikke tie ihjel deler av Guds Ord, slik som mange kirkeledere gjør idag.

Summen av ditt ord er sannhet,

sier salme 119.

.

Andre ting som det er verdt å bringe fram i lyset, er gamle helter av TRO som Jan Hus og  Baltazar Hubmaier.  Tegn i tiden er viktig for å forstå hvor nærme vi er Brudens bortrykkelse. Det profetiske ord ligger også mitt hjerte nær.  Jesus kommer meget snart i skyen for å hente sin blodkjøpte brud. Dette kalles bortrykkelsen. Jesus Kristus er akkurat den Han har sagt Seg å være.

***

Her finner du en oversikt over artikler så langt:    https://ord8liv.wordpress.com/overview/

*

standard_Flag_PNG

Vår tidligere statsminister, Stoltenberg, uttalte at han ikke så korset i det norske flagget, men gjør du det?

Hvilke personer er jeg påvirket av?  De som har inspirert meg gjennom tidene er:

Oddvar Linkas

Emanuel Minos

Ludvig Karlsen

Jørgen Olsen

Olaf Sørensen

Ivar Helmersen

Thomas Ball Barratt

Oddvar Johansen

Erik Wold

Daniel Masaga

David Wilkerson

A.A.Allan

pluss mange andre innen det frikirkelige Norge.

Kristus står over naturlovene.

Kristus står over naturlovene.

.

Lignelser om Guds kongedømme.  Jesus er vår Konge.

Lignelser om Guds kongedømme.  Jesus er vår Konge.

.

Jesus helbredet ALLE som kom til Ham.

Jesus helbredet ALLE som kom til Ham.