M-Jackson og paven kastet i helvete

Angelica Zambrano

Angelica Zambrano

Angelica Zambrano fra Equador opplevde i en periode på 23 timer å være død. Hun fikk en visjon av åndelige lover og sannheter. Hun fikk se dommen til Michael Jackson og pave Johannes Paul II.  Hun hadde også en visjon av jomfru Maria og kong David.   Mest sjokkerende av alt:  en underholdningsindustri som til og med lurer barna til å følge Satan. Angelica ble også vist hvordan himmelriket allerede er nydelig forberedt og klart, et ufattelig, strålende sted, der ingen ondskap eksisterer.

7. November 2009 kl. 16:00, i El Empalme, Equador, tok Herren Angelica med seg. Hun kom tilbake kl. 15:00 dagen etter – 23 timer senere. Hun var død i 23 timer, men fikk vende tilbake til livet for å advare andre.

Jeg heter er Angelica Elizabeth Zambrano Mora. Jeg er 18 år og studerer ved ‘Colegio Josè Maria Velazo Ibarra’ her i El Canton, El Empalme, Equador. Jeg tok imot Jesus da jeg var 12 år, men jeg sa til meg selv; «Ingen av vennene mine er evangeliske-kristne. Jeg føler meg fremmed i blant dem.» Jeg snudde ryggen til Gud og levde et syndig liv. Men Gud dro meg ut av det.

På 15 års dagen min var jeg gjenforent med Herren, men jeg var fortsatt halvhjertet. Bibelen sier (Jakob 1:8) «En tvesinnet (halvhjertet) mann er ustø i all sin ferd» og jeg var en av dem. Min far pleide å si: «Du trenger ikke oppføre deg sånn. Det ser grusomt ut, og det er såå galt», da pleide jeg å svare: «Det er sånn jeg er og sånn jeg vil være. Ingen skal fortelle meg hvordan jeg skal være, eller hva jeg skal gjøre, eller hvordan jeg skal kle meg eller oppføre meg.» Da pleide han å svare «Gud kommer til å ta seg av deg en vakker dag, og Han kommer til å forandre deg»

I løpet av min 17 årsdag, kom jeg nærmere Herren. 28. april kom jeg til Ham og fortalte Ham hva jeg følte: «Herre, jeg føler meg så dårlig, for jeg vet at jeg er en synder. Herre tilgi meg. Jeg vil at du skal skrive mitt navn i Livets Bok og akseptere meg som Ditt Barn» Jeg omvendte meg og ga livet mitt til Herren på nytt. Jeg sa: «Herre jeg vil at Du skal forandre meg og gjøre en forskjell i meg.» Jeg ropte av hele hjertet mitt at Herren måtte forandre meg. Men etter som tiden gikk, følte jeg ikke noe forandring. Den eneste forskjellen var at jeg begynte å gå i kirken, lese Bibelen og be. Det var den eneste forandringen i mitt liv.

Angelica som ung jente, rett etter visjonen.

Angelica som ung jente, rett etter visjonen.

I august ble jeg invitert med til bønn og faste i 15 dager. Jeg bestemte meg for å bli med, men før det startet sa jeg: «Herre, jeg vil at du skal ta et oppgjør med meg her» Gjennom fasten snakket Herren til nesten alle sammen, bare ikke til meg! Det var akkurat som om Herren ikke så meg, og det såret meg. Jeg ba: «Herre, vil du ikke svare meg?» Jeg hadde lyst til skrike og fortsatte: «Herre, elsker du meg? Er du her? Er du med meg? Hvorfor snakker du ikke til meg slik du gjør til alle de andre? Du taler så mye til de andre. Du gir dem profetier, men jeg får ikke noe?!» Jeg ba om et tegn på at Han var med meg, og da gav Herren meg Jeremia 33:3 «Rop på Meg, så vil Jeg svare deg og fortelle deg om store ufattelige ting, som du ikke kjenner til.» Jeg sa: «Herre, snakket du til meg akkurat nå?» Jeg spurte fordi jeg kunne høre Hans hørbare stemme og så fikk jeg en visjon av ordene som står i Jeremia 33:3.

Jeg sa: «Herre, er det til meg?» Jeg holdt det for meg selv, mens alle andre vitnet om hva Herren hadde gitt dem og hva de hadde sett. Jeg holdt det hemmelig og mediterte på ordene: «Rop på Meg» betyr å be, men hva betyr «store og ufattelige ting»? Jeg tenkte med meg selv; dette kan bare bety Himmelen og Helvete, så jeg ba: «Herre, jeg ønsker at du skal vise meg bare himmelen, ikke helvete, for jeg har hørt at det er et forferdelig grusomt sted». Og så ba jeg igjen av hele hjertet: «Herre, uansett hva du må vise meg, så gjør det, men gjør en forandring i meg først. Jeg vil Du skal gjøre en forskjell i meg; Jeg ønsker å være annerledes.»

Døden

Under bønnen, følte jeg meg veldig kortpustet; Jeg fikk ikke puste. Jeg følte en sterk smerte i magen og hjerte mitt. Jeg kjente blodet mitt gikk i dvale, og jeg hadde enorme smerter over hele kroppen. Alt jeg kunne si var: «Herre, gi meg styrke, – gi meg styrke!» fordi jeg følte jeg ikke greide mer. Jeg hadde ingen styrke, den hadde forlatt meg! Da jeg så opp til himmelen, i den åndelige verden, ikke med mine fysiske øyne, – så jeg himmelen åpne seg. Jeg så engler, ikke to eller ti, men millioner av dem var samlet. Midt i mellom englene, så jeg et lys, 10.000 ganger sterkere enn solen. Og jeg sa, «Herre, er det Du som kommer?»

Jeg så Jesus kom nedover mot meg, og jeg kjente at kroppen min døde. Ettersom Jesus og englene kom nærmere, følte jeg at jeg forlot kroppen min. Jeg var ikke lenger i live. Jeg døde og det var veldig smertefullt! Når kroppen min falt i gulvet, var de allerede her. Huset mitt var fullt av engler, og i midten av englene så jeg et Lys, sterkere enn solen! Det var veldig vanskelig. Jeg følte en voldsom smerte, som om sjel og ånd ble revet ut.

Jeg ropte og skrek da jeg så kroppen min på gulvet. Jeg spurte; «Herre, hva skjer? Hva skjer?» Jeg ville ta på kroppen min og gå inn i den igjen, men da jeg prøvde var det som å gripe tak i luft; jeg klarte det ikke. Hånden min gikk bare rett igjennom den. Ingen av de som ba der kunne høre meg! Jeg ropte: «Herre, hjelp meg!»

Vår Herre Jesus Kristus

I samme stund som jeg hørte Herrens stemme, en vakker røst med torden og kjærlighet; «Frykt ikke, Min datter, for Jeg er Jehova din Gud. Jeg har kommet hit for å vise deg det Jeg har lovet deg. Reis deg, for Jeg er Jehova, som holder deg i din høyre hånd og sier til deg; Frykt ikke! Jeg vil hjelpe deg» Plutselig reiste jeg meg. Jeg hadde vært på kne, sett kroppen min, ventet på å gå tilbake til den, men ute av stand til det. Da jeg hørte stemmen Hans, forlot frykten meg, og jeg var ikke redd lenger.

Da jeg begynte å gå åpnet englene en sti. Det kom et sterkt skinnende lys, og når jeg myste på det følte jeg fred. Mens jeg studerte nærmere så jeg en vakker, høy, elegant og muskuløs mann. Lyset strålte så sterkt fra Han, at det var vanskelig å se ansiktet Hans. Jeg kunne se Hans vakre, strålende gullhår og den hvite kjortelen Han bar, med et bredt bånd i gull, som krysset brystet. På båndet stod det «KONGENES KONGE OG HERRENES HERRE»

Jeg så på føttene Hans, som hadde sandaler av rent, skinnende gull. Han var sååå vakker. Han rakte hånden sin ut til meg. Da jeg tok imot hånden Hans var det ikke som å røre ved kroppen min, hånden min gikk ikke tvers gjennom.

Jeg spurte: «Hva skjer?» Han svarte meg; «Jeg skal vise deg helvete, for Jeg vil at du skal gå tilbake og fortelle at helvete er reelt og virkelig – at helvete eksisterer. Jeg vil også vise deg Min Herlighet, for Jeg vil at du skal fortelle menneskene at de må forberede seg. For Min Herlighet er virkelig og Jeg er virkelig.

Han sa: «Min datter, Frykt ikke!» Han sa det igjen og da sa jeg: «Herre, det er bare det at jeg vil gjerne bli med til himmelen, men jeg vil ikke til helvete, fordi jeg har hørt at det er så fryktelig der» Han sa: «Min datter, Jeg vil være der nede sammen med deg. Jeg vil ikke forlat deg i helvetet. Jeg vil vise deg det stedet, fordi det er mange som vet at helvete eksisterer, men det skremmer dem ikke. De tror det er et spill, at helvete er en vits og mange vet ikke engang at det finnes. Det er derfor Jeg vil vise deg det stedet. For det er flere som kommer til å gå fortapt enn de som får komme inn til Min HerlighetNår Han sa det, kunne jeg se tårene strømme nedover på klærne Hans. Jeg spurte Ham; «Herre, hvorfor gråter du?» Han svarte: «Min datter, fordi det er så mange som vil gå fortapt. Jeg vise deg dette fordi Jeg vil at du skal gå å fortelle sannheten, – og for at du selv aldri skal ville komme tilbake hit.»

Helvete

Plutselig, mens Han snakket, begynte alt å bevege på seg. Jorden ristet og åpnet seg, og jeg så et veldig mørkt hull under. Vi stod på et slags fjell med engler som omringet oss. Jeg sa: «Herre, jeg ønsker ikke å bli med til dette stedet!» Han sa: «Min datter, frykt ikke for Jeg er med deg.» I et brøkdel av ett sekund var vi nede i det mørke hullet. Jeg prøvde å se, men det var et forferdelig mørke. Jeg så en stor sirkel, og hørte millioner av stemmer.

PitJeg var så varm, og jeg følte at huden min brant. Jeg spurte: «Herre, hva er det? Jeg vil ikke være med til helvetet!» Herren sa at dette bare var tunnelen til helvete. Det var en fryktelig, frastøtende og kvalmende lukt, og jeg tryglet Han om ikke å ta meg med. Han svarte: «Datter, det er nødvendig for deg å komme dit og vite om dette stedet.» Jeg ropte: «Men hvorfor, Herre, hvorfor?» Og han sa: «Slik at du kan fortelle sannheten til menneskeheten; Menneskeheten forgår, – den er fortapt. Bare noen få får gå inn i Mitt rike» (Matt 07:14) Når Han sa dette, ville Han bare gråte. Ordene Hans styrket og oppmuntret meg, så jeg fortsatte å gå.

Vi kom til enden av tunnelen, og da så jeg avgrunnen som var dekket av flammer. Herren sa: «Min datter, Jeg gir deg disse» Det var en stor perm med blanke ark. «Datter, ta denne blyanten så du kan skrive ned alt Jeg vil vise deg, alt du ser og hører. Du vil skrive ned alt det du observerer, slik du kommer til oppleve det.» Jeg sa: «Herre, det vil jeg gjøre, men jeg har allerede sett så mye, Herre. Jeg har sett sjeler som blir pint, og de enorme flammene

AbyssAngelica sa til Jesus: «Jeg vil vitne om at helvete er virkelig og at helvete eksisterer, men ta meg ut herfra nå!!» Han svarte meg: «Min datter, vi har ikke engang kommet innenfor i helvetet. Jeg har ikke vist deg noen ting enda, og enda vil du at Jeg skal ta deg ut herfra?» «Herre, vær så snill å ta meg ut herfra?!» sa jeg. Men isteden startet vi på nedstigningen til avgrunnen. Jeg begynte å rope og skrike «Herre, nei, neeeiiii, nei, neeeiiii. Jeg vil ikke gå!» Han svarte: «Du trenger å se dette.»

Jeg så grusomme demoner av alle slag, både store og små. De sprang fort mens de bar på noe i hendene sine. «Herre, hvorfor springer de på den måten, og hva er det de har i hendene sine?» Han svarte: «Min datter, de løper på den måten, fordi de vet at deres tid snart er slutt, og fordi tiden er så kort til å ødelegge menneskeheten og spesielt Mitt folk. Det de bærer i hendene sine er piler for å ødelegge menneskeheten. Hver demon er gitt et navn og i henhold til navnet som er gitt til dem, har de en pil som er ment å ødelegge den personen og bringe dem til dette stedet; deres mål er å ødelegge personen og bringe dem til helveteOg jeg kunne se demonene løpe mot jorden, og Han fortalte meg: «De kommer til jorden for å ødelegge og kaste menneskeheten inn i dette stedet.» Mens Han sa dette begynte Han å gråte og Han fortsatte å gråte så inderlig sårt. Han gråt hele tiden, og da begynte jeg også å gråte.

Ung mann som gikk bort fra Guds Ord.

Herren sa til meg: «Er du klar for å se det Jeg vil vise deg nå?» «Ja, Herre» sa jeg. Han tok meg med til en celle hvor jeg kunne se en ung mann som ble pint i flammene. Jeg la merke til at cellene var nummerert, selv om jeg ikke kunne forstå tallene. Det så ut som tallene sto speilvendt. Det var en stor plate i cellen, og den unge mannen hadde 666 i pannen. Han hadde også en stor metall-plate som var presset inn i huden på brystet. Ormene som spiste på han klarte ikke ødelegge platen, det klarte ikke flammene heller. Han ropte: «Herre, vær meg nådig. Ta meg ut av dette stedet. Tilgi meg, Herre!» Men Jesus svarte: «Det er for sent. Jeg ga deg flere muligheter, men du ville ikke omvende deg.»

Jeg spurte Jesus: «Hvorfor er han her?» Så med ett kjente jeg han igjen. På jorden kjente denne unge mannen til Guds Ord, men plutselig snudde han ryggen til Herren. Han ville heller ha alkohol, dop og gå på den gale veien. Han ville ikke følge Herrens vei. Jesus advarte han mange ganger om hva som kunne skje med han. Jesus sa: «Min datter, han er på dette stedet, fordi enhver som fornekter Mitt Ord allerede er dømt. Ordet Jeg har talt vil dømme han på den siste dagen» (John 12:48) og så gråt Jesus.

Når Herren gråter, er det annerledes enn når vi gråter. Han gråter med en stor sorg i sitt hjerte, og han hulker dypt. «Jeg skapte ikke helvete for menneskeheten» sa Jesus. Så spurte jeg ham: «Men hvorfor er de der da, Herre? Han svarte: Jeg skapte Helvete for Satan og hans engler, som er demonene; (Matt 25:41), men pga synd og mangel på omvendelse, havner menneskene her. Det vil være flere som går fortapt, enn de som kommer til min Herlighet.» Han fortsatte å gråte, og det smertet meg langt inni hjertet å se hvordan Han gråt. «Min datter, Jeg ga Mitt liv for menneskene, så de ikke skulle gå fortapt – og de ikke skulle ende opp på dette stedet. Jeg ga Mitt liv av kjærlighet og nåde, slik at menneskene kunne gå gjennom omvendelse og videre inn i himmelriket.» Jesus stønnet som en som ikke lenger kunne tåle mer smerte. Det er sånn smerte Han føler over å se folk her.

Oldemora som ikke kunne tilgi.

Jeg følte meg trygg når jeg var med Jesus. Tanken på at hvis jeg ga slipp på Herren vil jeg ende opp her, var veldig skremmende. Jeg spurte: «Jesus, har jeg slektninger her?» Han så på meg mens jeg gråt, så sa Han: «Min datter, jeg er med deg». Så tok Han meg med til en annen celle. Jeg kunne aldri forestilt meg å se en slektning av meg i den cellen. Jeg så hvordan denne kvinnen ble pint. Ormer spiste opp ansiktet hennes, og demonene kastet et slags spyd inn i kroppen hennes. Hun skrek: «Nei Herre, vær meg nådig. Tilgi meg. Vær så snill å ta meg ut av dette stedet bare for ett minutt. (Luk 16:24)

GreatGrandmother_In_HellI helvete ble folk pint og plaget med minner om alt de foretok seg da de var på jorden. Demonene hånte folk og fortalte dem dette. «Tilbe og pris, for dette er ditt rike» og så begynte menneskene å skrike fordi de husket at de kjente Gud og hva Ordet sier. De som hadde kjent Herren ble pint og plaget dobbelt så mye.

Herren sa: «Det finnes ikke noen andre muligheter for de som er her. Men det er fremdeles mulighet for de som er i liveJeg spurte Ham: «Hvorfor er min oldemor her? Jeg vet ikke om hun noen gang kjente Deg. Hvorfor er hun her i helvete, Herre?» Han svarte: «Min datter, hun er her fordi hun ikke var villig til å tilgi. Min datter, den som ikke vil tilgi andre, vil ikke få tilgivelse av Meg.»

Jeg spurte: «Herre, men du tilgir og du er barmhjertig?» Og Han svarte: «Ja, Min datter, men det er nødvendig å tilgi. Det er derfor mange mennesker er her i helvete, fordi de ikke ville tilgi andre!! Gå å fortell menneskene at det er på tide tilgi, og spesielt til Mitt Folk. Mange av Mine folk har IKKE tilgitt sin neste. Fortell dem at de må slutte å bære nag, være bitter og hatefull. Det er tid for å tilgi!

Hvis døden kommer overraskende til en personen som ikke vil tilgi sin neste, vil den personen gå til helvete!! Ingen kan kjøpe seg evig liv.» Da vi forlot det stedet ble min oldemor oppslukt av flammene og hun skrek: «Aaaaaaah» Og så begynte hun å spotte Guds navn, – hun forbannet Ham. Alle personene i helvete spotter Gud.

Da vi forlot det området, kunne jeg se at helvete var fullt av torturerte og plagede sjeler. Mange av folka strakk armene ut og bønnfalt Jesus om å hjelpe dem, og ta dem ut derfra. Men når Jesus ikke kunne gjøre noen ting for dem, begynte de å spotte Gud. Da begynte Jesus å gråte mens Han sa: «Det smerter Meg å høre dem – det smerter Meg å se hva de gjør, for det er ikke noe mer Jeg kan gjøre for dem. Men Jeg vil si deg at Jeg fremdeles har mulighet til å hjelpe de som er på jorden, de som ikke er døde enda. De har fortsatt en mulighet til å omvende seg!»

Sangerinnen Selena.

Herren fortalte meg at det er mange kjendiser i helvete, også mange som kjente til Herren. Han sa: «Nå vil Jeg vise deg en annen del av helvete» Vi kom til et sted der en kvinne var omringet av flammer. Hun var i en forferdelig pine og skrek, og bønnfalt Herren om nåde. Jesus pekte på henne og sa til meg: «Min datter, den personen du ser der borte, oppslukt av flammene, er Selena» (amerikansk latino-artist, døde i ’95, 23 år gammel) da vi begynte å gå nærmere, skrek hun: «Herre, vær meg nådig! Tilgi meg! Ta meg vekk fra dette stedet!» Men Herren så på henne og sa: «Det er for sent. Du kan ikke omvende deg lenger.»

selena_quintanilla_in_HellHun så på meg og sa: «Vær så snill, jeg bønnfaller deg; fortell menneskene om det du ser her. Vær så snill – si ifra, ikke hold det for deg selv! Gå å fortell folk at de IKKE må lytte til eller synge sangene mine. (1.John 2:15) Så da spurte jeg henne: «Hvorfor vil du at jeg skal gå å si det?» Da svarte hun: «Hver gang noen lytter til eller synger mine sanger, blir jeg pint og plaget enda mer. Personen som gjør det, – som lytter til eller synger mine sanger – er på vei til denne plassen. Vær så snill og fortelle at de ikke må komme hit – fortell dem at helvete er virkelig!» Hun skrek og demoner kastet spyd langveisfra inn i kroppen hennes, og hun gråt, «Hjelp meg, Herre, forbarm deg over meg, Herre!» «Dessverre» sa Herren til henne: «Det er for sent.»

 Jeg så meg rundt i det området vi var, og det var fullt av sangere og artister som var døde. Alt de gjorde var å synge og synge. De klarte ikke slutte. Herren forklarte: «Min datter, hvis de ikke omvender seg mens de er i live, vil personer som havner i helvetet, måtte fortsette å gjøre det samme her, som de gjorde på jorden.

Jeg observerte området, så la jeg merke til at mange demoner helte ut noe som lignet på regn. Jeg trodde faktisk at det var regn. Men jeg la merke til at folk som var i flammene løp vekk, mens de ropte: «Nei, hjelp meg Herre! – Nei, det kan ikke være sånn.» så begynte demonene å le og si til folk: «Pris og tilbe, for dette er ditt rike for evig og alltid!»

Jeg så flammene øke og folks ormer mangedoblet seg! Det var ikke vann der, det var svovel som skulle mangedoble flammene og øke hver persons angst. Jeg spurte Jesus: «Hva er det som skjer? … Herre, hva er dette?» Herren svarte: «Dette er lønn til alle som ikke har omvendt seg.» (Salme 11:6)

Pave Johannes Paul II.

Deretter tok Herren meg med til et sted hvor det var en veldig kjent person. Tidligere pleide jeg å leve som en halvhjertet kristen. Jeg trodde at alle som døde kom til himmelen, og at de som går til messe også får komme til himmelen, men der tok jeg feil. Når Pave Johannes Paul II døde, fortalte venner og slektninger meg at han hadde gått til himmelen. Alle nyheter på TV, i bladet Extra og mange andre kanaler sa: Pave Johannes Paul II er død, må han hvile i fred. Han har nå gått for å fryde seg med Herren og Hans engler i himmelen. Og jeg trodde alt sammen. Men jeg hadde bare lurt meg selv, fordi jeg så han i helvete, pint i flammene. Jeg så på ansiktet hans, og det var Johannes Paul II! Herren sa til meg: Se, Min datter, den mannen du ser der er Pave Johannes Paul II. Han er her i helvetet; han blir pint og plaget fordi han ikke ville omvende seg.»

Pope_JohnPaulII_inHellJeg spurte: «Hvorfor er han her? Han pleide jo å preke i kirken» Jesus svarte: «Min datter, ingen som driver utukt (hor), ingen avgudsdyrkere, ingen som er grådig og ingen løgnere vil arve Mitt rike» (Ef 5:5) Jeg svarte: «Ja, jeg vet det er sant, men jeg vil gjerne vite hvorfor han er her, for han pleide å preke til store folkemengder.» Jesus sa da: «Ja, Min datter, han har nok talt om mange ting, men han ville aldri forkynne sannheten. Selv om han kjente sannheten, foretrakk han penger fremfor å forkynne frelse. Han ville ikke snakke om virkeligheten. Han ville ikke si at helvete er en realitet og at himmelen finnes. Min datter, det er derfor han her».

notre-dame-de-fatimaNår jeg så på mannen, hadde han en stor slange med nåler, som var viklet rundt halsen. Han prøvde hele tiden å ta den av. Jeg tryglet Jesus: «Herre, hjelp ham!» Mannen skrek: «Hjelp meg Herre. Vær meg nådig. Ta meg ut herfra. Tilgi meg! Jeg omvender meg. Jeg vil dra tilbake til jorden. Jeg vil dra tilbake til jorden og omvende meg!» Jesus så på ham og sa: «Du visste veldig godt; – du visste veldig godt at denne plassen er en virkelighet. Nå er det for sent; det finnes ikke flere sjanser for deg».

john 8 maryHerren sa: «Se, Min datter, nå skal jeg vise deg livet til denne mannen» Jesus viste meg en stor skjerm hvor jeg observerte hvordan paven mange ganger tilbød messe til folket, og hvordan menneskene som var der forgudet han. Jesus sa: «Se, Min datter, det er mange avgudsdyrkere på dette stedet. Avgudsdyrking gir ikke frelse. Jeg er Den Eneste som frelser. Utenom Meg er det INGEN som kan frelse. Jeg elsker synderen, men jeg hater synden, Min datter, Gå å fortell menneskeheten at Jeg elsker dem og at de trenger å komme til Meg».

Avgudsdyrkelse av Maria, Guds ydmyke tjenerinne.

Avgudsdyrkelse av Maria, Guds ydmyke tjenerinne.

Mens Herren snakket, fikk jeg se hvordan denne mannen hadde tatt imot massevis av mynter og sedler – penger, og alt ville han beholde selv. Han hadde sååå mye penger. Jeg så bilde av denne mannen mens han satt på en trone. Jeg fikk se dypere inn i livene deres. Det er sant at disse menneskene ikke får gifte seg. Jeg kan forsikre deg om at dette er ikke noe jeg finner på, for Herren viste meg det. Paven og biskopene som skulle leve i sølibat, lå med nonner og andre kvinner!

Herren viste meg at disse menneskene lever i umoral og hor. Bibelen sier at ingen som driver umoral eller hor skal arve Guds rike. Mens jeg så alt dette, fortalte Herren meg: «Se Datter, alt det jeg viser deg er hva som foregikk mens han levde, men det er dette som fortsatt skjer med mange av disse menneskene; – og fortsatt skjer det i blant prester og biskoper.

Mennsker bærer en sekk på ryggen.

Herren viste meg et sted hvor mange mennesker går til helvete. Jeg spurte: «Herre, hvordan har det seg at de kommer hit?» Han svarte: «Det skal Jeg vise deg» Han viste meg en tunnel som mange folk gikk igjennom. Menneskene var lenket på hender og føtter. De var kledd i sort og bar en last på ryggen. Jesus sa: «Se, Min datter, de menneskene du ser der kjenner Meg ikke enda. Den lasten de bære på ryggen sin er synd. Gå og fortell dem at de kan gi byrden sin til Meg, så vil Jeg gi dem hvile; – Jeg er den som tilgir syndene deres. – Min datter, gå å be disse menneskene om å komme til Meg, for Jeg venter på dem med åpne armer. Fortell dem at de er på vei til dette stedet.»

Mens jeg så på menneskene som gikk, sa jeg: «Herre, der borte er fetteren min, den unge mannen er fetteren min!! Herre, den unge jenta som kommer der er kusinen min!! Familien min er på vei hit?!!» Han svarte: «Min datter, de er på vei til dette stedet, men gå å fortell dem hvor de er på vei, – gå å si til dem at de er på vei til helvete. Gå å si til dem at Jeg har utvalgt deg til Min vekter og varsler (watchman = en slags profet-tjeneste) – Jeg har utvalgt deg til Min vekter, og det betyr at du er kalt til å forkynne sannheten. Du må gå å fortelle om det Jeg har vist deg. Hvis du ikke sier sannheten, og noe skulle skje den personen, vil hans blod være på dine hender. Men hvis du forkynner det Jeg ba deg om, da skal den personen selv stå til regnskap for Meg. Hvis personen ikke omvender seg, vil det ansvaret som hvilte på deg, bli løftet av deg, og ansvaret vil hvile på personen selv, og hans blod vil ikke bli krevd av deg» (Esekiel 3:18)

Michael Jackson

Michael Jackson

Jesus fortalte meg at mange kjente mennesker er på vei til helvetet, – berømte og viktige mennesker. Ta for eksempel Michael Jackson. Mannen var kjent over hele verden, men han var en satanist. Selv om mange mennesker ikke vil se det på den måten, er det likevel det som er sannheten. Mannen hadde gjort en avtale med djevelen for å oppnå berømmelse og for å tiltrekke seg mange fans. De dansetrinnene han utførte (moonwalk), er de samme som jeg så demonene brukte i helvete, mens de pinte folk. De skjøv seg bakover, men beveget seg ikke fremover; mens de ropte og nøt angsten de påførte folk. La meg si deg dette: Michael Jackson er i helvete! Herren viste meg det etter at Michael døde. Han lot meg se hvordan Michael Jackson ble pint i flammene. Jeg ba til Jesus: «Hvorfor?» Det var vondt å se hvordan denne mannen ble pint og plaget, og som han skrek.

Sataniske symboler på albumet Dangerous.

Sataniske symboler på albumet Dangerous.

Alle dere som lytter til Michael Jacksons sanger, – eller som går å synger på dem, – eller som er fan av ham; JEG ADVARER DEG; Satan har fanget deg i sitt nett, og holder på å dra deg ned til helvete! JEG BER DEG om at du øyeblikkelig gir avkall på det i Jesu navn! Jesus vil sette deg fri, slik at du ikke går fortapt.

Engang kledd i hvite klær, men nå i filler og flekker.

Herren sa: «Min datter, det er også mennesker som kjenner Meg som er på vei til helvetetJeg spurte: «Herre, hvordan kan mennesker som kjenner Deg også komme hit?» Han svarte: «Den som har forlatt Meg og den som lever et dobbelt-livHan viste meg mennesker som er på vei til helvete. De var bundet på hender og føtter. De hadde alle hvite klær, men klærne deres var fillete, flekkete og rynkete. Jesus sa: «Min datter, se hvordan Mitt folk har gått bort fra Meg. Min datter, Jeg må fortelle deg at Jeg kommer ikke for å hente disse menneskene. Jeg har kommet for å hente et HELLIG FOLK, som er forberedt, uten flekker eller rynker, og uten urenheter. Gå og si til dem at de må gå tilbake til de gamle stier» (Ef 5:26-27) Jeg så mange av mine onkler og mange andre mennesker som hadde forlatt Herrens veier. «Gå og fortell dem at Jeg venter på dem, og at de kan overgi sine byrder til Meg, for Jeg vil gi dem hvile.» Jesus gråt. «Min datter, de er på vei hit. Gå og si til dine onkler og til slekten din at de er på vei hit! Min datter, mange vil ikke tro deg, men Jeg er ditt trofaste vitne, Jeg er ditt trofaste vitne. Jeg vil ALDRI forlate deg. Selv om de ikke tror deg, Min datter, gå likevel å fortell dem sannheten, for Jeg er med deg. Jeg vil også vise deg hvordan menneskene kommer til dette stedet.»

Vi gikk til en tunnel hvor det var store mengder av mennesker som falt ned i avgrunnen. Ikke 1000 eller 2000, men så mange som sanden på havets bunn, utallige. Akkurat som en håndfull sand som blir kastet utover, falt de hvert sekund. Sjelene ble spydd ut. Jesus gråt mens han sa: «Min datter, det er slik menneskeheten går til grunne, det er slik de går fortapt!!… Min datter, det smerter Meg å se hvordan menneskeheten går fortapt.»

Angrep på evangelister, misjonærer og kristne ledere.

Jesus sa: «Demonene har også samlinger her i helvetet.» Overraskende sa jeg: «Holder demonene møter?» Jesus sa da: «Ja, Min datter, de møtes for å legge planer om hva de vil gjøre med menneskeheten. De holder hemmelige møter – dagligOg med det tok Jesus meg med til en celle, hvor det var et trebord med stoler rundt. Det var demoner der – alle slags demoner. Jesus forklarte: «Min datter, nå har de planlagt å ødelegge pastorenes familier, misjonærer, evangelister, og alle de som kjenner Meg. Min datter, demonene vil ødelegge dem; – de har mange piler.»

Demonene hånlo og sa: «La oss ødelegge menneskeheten og ta dem med hit til helvetet.» Jesus sa: «Gå å si til Mitt hellige folk, at Jeg er med dem. Fortell dem at de ikke må forlate åpne dører, at de ikke må gjøre rom for Satan. For han går omkring som en brølende løve. Og søker etter hvem han kan sluke.» (1.Pet 5:8) Men Ordet sier at han som er den ekte løven av Juda er Jesus Kristus fra Nasaret. (Åp 5:5) Jesus sa: «Min datter, de er spesielt ute etter pastorenes familier» Jeg spurte: «Hvorfor vil de ødelegge pastorenes familier?» Jesus svarte: «Fordi de har ansvar for tusener av mennesker som er som store saueflokker, – sauer som Herren har gitt dem. De vil at lederne og de som følger dem skal snu ryggen til Jesus, sånn at de alle går til helvete. Gå og si til pastorene at de må forkynne sannheten! Gå og fortell dem at de må forkynne sannheten, og at de må tale ut alt det Jeg sier til dem. Si til dem at de ALDRI må holde noen ting tilbake av de budskapene Jeg gir til dem.» Da vi forlot denne plassen, fortalte Han meg: «Nå vil Jeg vil vise deg noe annet. – Det er barn her også.» Og da svarte jeg: «Barn her i helvete, Herre? Hvorfor er det barn her? Ditt Ord sier: La de små barn komme til Meg; hindre dem ikke fra å komme til Meg, for Himmelrike hører slike til.» (Matt 19:14)» Jesus svarte: «Min datter, det er sant at Himmelriket hører barna til. Men barnet må komme til Meg. For den som kommer til Meg, vil Jeg ikke støte bort». (John 6:37)

Barn angripes gjennom demoniske tegneserier.

Plutselig viste Herren meg en 8 år gammel gutt som ble pint i flammene. Gutten ropte desperat: «Herre, vær meg nådig. Ta meg ut av dette stedet! Jeg vil ikke være her!» Han fortsatte å skrike og gråte. Jeg så demoner rundt gutten. De lignet tegneserie figurer. Det var Dragon Ball Z, Ben 10, Pokémon, Doral, etc. «Herre, hvorfor er den gutten her?» Jesus viste meg en stor skjerm om guttens liv. Jeg så hvordan han alltid ville sitte foran TV-en å se på tegneseriene.

Pokemon, Dargonball og Ben10.

Pokemon, DragonBall og Ben10.

Jesus sa: «Min datter, disse animerte tegneseriene, filmene, såpeoperaene som daglig blir sett på TV er Satans verktøy til å ødelegge menneskeheten. Se, Min datter, hvordan det kommer til å bli.» Jeg så hvor opprørsk og ulydig gutten var mot foreldrene sine. Når foreldrene snakket til ham var han ulydig, kastet ting og løp av gåre. Rett etter det siste utbruddet, løp han ut av huset, og ble påkjørt av en bil og døde. Jesus sa: «Helt siden da har han vært her i helvete.»

Jeg så at denne gutten ble pint og plaget. Jesus sa: «Min datter, gå og fortell foreldre at de må oppdra barna sine slik Guds Ord sier.» (Ordspr 22:9) Guds Ord er virkelig, det sier oss at vi må rettlede barna våre med straff. Ikke hele tiden, bare hvis de har vært ulydige.

Herren fortalte meg noe som er veldig sørgelig og veldig smertefullt. Han sa: «Min datter, det er mange barn her i helvete på grunn av tegneserier, som fører til opprør.» Da spurte jeg ham: «Herre, hvordan kan animerte tegneserier ha skylden for dette?» Da forklarte Han: «Fordi de er demoner som bringer opprør, ulydighet, bitterhet og hat til barna. Slik at de ikke vil gjøre det gode, men de blir drevet til å gjøre det onde. Uansett hva barn ser på TV, vil de gjøre det i virkeligheten.» HELVETE EKSISTERER, HELVETE ER VIRKELIG, også barn må velge hvem de følge. Jeg sa; «Herre, hvorfor er det barn her?» Jesus svarte: «Når barna har kunnskap og forståelse av at det er en himmel og et helvete, da har de selv muligheten til å velge.»

Det er mye mer å si om helvete, men nå vil jeg dele det jeg så i Himmelen.

Himmelriket

Jesus sa: «Min datter, nå skal jeg vise deg hva jeg har forberedt for Mitt Hellig folk» Vi forlot plassen gjennom en tunnel. Mens vi reiste gjennom tunnelen, kom vi plutselig ut der det var lys. Jeg så ikke noe mer mørke, pinsler eller flammer. Han sa: «Min datter, Jeg vil vise deg Min Herlighet» så begynte vi på stigningen til Himmelriket! Snart kom vi til en dør som det var skrevet på med store gullbokstaver:

VELKOMMEN TIL HIMMELRIKET

Jesus sa: «Min datter, gå inn, for Jeg er døren, den som går inn gjennom Meg vil bli frelst, og han skal gå inn og ut og finne beite.» (John 10:9)

Etter at Herren hadde talt de ordene, åpnet døren seg og vi gikk inn. Jeg så engler som ga herlighet, lov, takk, ære og pris til vår Himmelske Far. (Åp 7:11-12) Ettersom vi fortsatte å gå, nærmet vi oss et bord som jeg kunne se begynnelsen på, men ikke enden. (Åp 19:9) Jeg så en stor trone, og en mindre trone omringet av tusenvis av stoler. Mellom stolene lå det hvite kjortler til de hellige, og oppå kjortlene lå kronene deres. Herren fortalte meg: «Min datter, den kronen du ser der, er Livets Krone» (Åp 2:10)

Jesus sa: «Se, Min datter, dette har Jeg forberedt for Mitt folk» Jeg fikk se at bordet var pyntet med en hvit duk med gullkanter. Det var tallerkener og gullbeger, frukt på fater, alt var klart til servering. Det var så vakkert. Midt på bordet, stod det et veldig stort kar, som var fylt med vin til middagen. Og Jesus sa: «Min datter, alt er gjort klart til at Min brud (menighet) skal komme.»

Vi gikk til et annet sted, hvor jeg så mange mennesker i en hage. Der var det flere kjente, personer fra Bibelen. De var ikke gamle å se til, de var faktisk unge. Det var en ung mann med et stort tørkle i hånden som danset og virvlet rundt og priste Herren. Jesus sa: «Min datter, den unge mannen du ser der er Min tjener, David» Han ga ære til vår Far. Plutselig kom det en annen ung mann forbi og da sa Jesus: «Datter, her er Josva, og der er Moses. Den andre unge mannen der er Abraham.» Jesus kalte dem til seg ved navn. De hadde alle den samme utstrålingen. Jesus sa: «Min datter, den kvinnen du ser der er Min tjenerinne Maria Magdalena og se; der er Min tjenerinne Sara.

Jomfru Maria

Men så fortalte Han meg: «Min datter, dette er Maria. Den Maria som fødte Jesus, – som er Meg. Min datter, Jeg må fortelle deg at hun har ingen kunnskap om de tingene som skjer på jorden. Si til avgudsdyrkere at helvetet er virkelig, og at avgudsdyrkere IKKE skal arve Mitt rike. Gå å fortell dem at dersom de omvender seg, kan de komme inn i Min Himmelske bolig. Fortell dem at Jeg elsker dem, og at Maria ikke har noen kunnskap om de tingene som skjer på jorden. Den eneste de skal opphøye er Meg, hverken Maria, eller St. Gregory. Ingen annen kan tilby frelse. Jeg er DEN ENESTE som kan frelse, og utenom Meg er det – INGEN, INGEN, INGEN som kan frelse.» Han gjentok det 3 ganger, at det er BARE Jesus som kan frelse.

Avgudsdyrkelse av tidligere paver fører deg i fortapelsen.

Avgudsdyrkelse av døde paver fører til fortapelsen.

Menneskeheten har blitt forført til å tro at en helgen er hellig i Guds øyne, noe den ikke er. For det er en demon som virker gjennom en menneskeskapt gud = avgud.

Men jeg vil gjerne få fortelle deg at Gud vil gi deg det aller beste. Han vil at du skal komme inn i Himmelriket ved å omvende deg og forkaste all avgudsdyrking. Fordi avguder vil ikke frelse deg. JESUS KRISTUS fra Nasaret er DEN ENESTE som frelser. Han som ga sitt liv for deg og meg og for hele menneskeheten. Gud har et stort og mektig budskap til menneskeheten. Mens Han gråt fortalte Han meg: «Vær så snill, Min datter, IKKE ti stille. Gå å fortell sannheten. Gå og fortell hva Jeg har vist deg.»

Jeg så hvordan Maria tilbad Herren, og jeg så en kvinne med et nydelig hår. Jeg sa: «Herre, så pent de har ordnet håret sitt» Han fortalte meg: «Min datter, det du ser er sløret Jeg har gitt til kvinnen.» Han la til: «Min datter, gå og fortell kvinnene at de bør ta vare på sløret Jeg har gitt dem.»

Så sa Han: «Jeg har noe veldig viktig Jeg vil vise deg.» Jeg så langt av gåre og der fikk jeg øye på en skinnende by, – en by av gull! Jeg sa: «Herre, hva er det? Jeg vil gjerne gå bort dit» Han svarte; «Min datter, Jeg vil gjerne vise deg hva som er der borte. Det du ser er de himmelske boliger. De himmelske boligene som er gjort klare til Mitt folk.

Mitt folk har sviktet sin oppgave.

Vi begynte å gå, inntil vi kom til en gyllen bro. Da vi gikk over den, kom vi til gater som var laget av rent gull! (Åp 21:21) Alt var så vakkert og strålende, som skinnende glass. Det var så absolutt overnaturlig og uforklarlig. Vi så himmelske herskapsboliger og tusenvis av engler som bygde på dem. Noen av englene bygde veldig fort, andre bygde veldig sent, og andre igjen bygde ikke i det hele tatt. Jeg spurte Herren; «Hvorfor bygger noen engler raskt, mens andre bygger tregere, og noen har sluttet helt å bygge. Herren forklarte: «Min datter, det er på samme måte som hvordan Mitt folk jobber på jorden. Englene Mine jobber i samme farten som Mine barn gjør på jorden. Min datter, – Mitt folk sprer ikke ut evangeliet lenger. – Mitt folk faster ikke lenger. – Mitt folk går ikke ut på gatene og deler ut traktater og forkynner sannheten lenger. Mitt folk skammer seg. Gå å si til Mitt folk at de må komme tilbake til de gamle stier. De englene du så som ikke gjorde noen ting, tilhører de menneskene som har forlatt Mine stier. Min datter, gå og fortell Mitt folk at de må komme tilbake til de gamle stier» (Jer 6:16) og mens Han sa dette begynte Han å gråte.

Jeg hørte noen andre mennesker som sang, så jeg spurte Ham: «Herre, kan du ta meg med over dit hvor de synger?» Jesus studerte meg. Jeg kunne se at Han studerte meg, selv om jeg ikke kunne se ansiktet Hans. Jeg kunne bare se ansiktsbevegelsene. Mens tårene strømmet nedover på klærne Hans, spurte jeg Ham hvorfor Han gråt. Men Han ville ikke forklare meg det. Senere kom vi til den nydelige hagen. Der, mellom de himmelske herskapsboliger, så jeg blomstene svaie. Det må være den sangen jeg hørte. Herren pekte med fingeren og sa: «Min datter, se de ærer Meg; – de tilber Meg! Mitt folk gjør ikke lenger det de gjorde før. Mitt folk ærer meg ikke lenger, – Mitt folk tilber Meg ikke lenger, – Mitt folk søker Meg ikke lenger slik de gjorde før. Det er derfor Jeg fortalte deg, Min datter; Gå og fortell Mitt folk at de må søke Meg, for Jeg vil gå, – Jeg vil gå, – Jeg vil gå, – til et folk som søker Meg i ånd og sannhet, – til et folk som er klare, – til et hellig folk.» Og gråtende sa Han; «Jeg kommer, Jeg kommer» Da forsto jeg hvorfor Han gråt, fordi Han kommer tilbake, men ikke for å hente de halv-hjerta. Han vil bare komme tilbake for det folket som søker Han i ånd og sannhet.

Så sa Herren at jeg måtte dra tilbake til jorden. Jeg sa: «Herre, jeg vil ikke dra tilbake til jorden. Hva mener Du – jorden??!! Jeg vil være med Deg. Du tok meg med hit, og jeg vil ikke gå noen steder uten Deg!» Da sa Jesus: «Min datter, det er veldig viktig at du drar tilbake til jorden og vitner om at Min herlighet er veldig virkelig, – og at det Jeg kommer til å vise deg er ekte, – og at det du har sett er sant, – slik at menneskeheten vil komme til Meg, – at de omvender seg, slik at de ikke går fortapt.» Gråtende falt jeg ned ved Hans føtter, der så jeg sårene Han hadde på føttene. Jeg spurte; «Herre, hva er disse sårene?» Han svarte: «Min datter, det er arrene fra gårsdagen, da Jeg ga Mitt liv for menneskeheten.»

Han viste meg også arrene i hendene sine. Da spurte jeg; «Herre, hvorfor har du disse enda?» Han fortalte meg: «Min datter, det er bare arret som har blitt værende.» Da spurte jeg: «Vil disse bli borte?» Han svarte: «Min datter, disse arrene vil bli borte når alle de hellige er gjenforent her. Min datter, Jeg må ta deg med tilbake til jorden; Familien din og nasjoner venter på deg.»

Jeg protesterte, men Han pekte ned på jorden og sa: «De menneskene som du ser der nede er familien din; – den kroppen du ser der, er din. Du må dra tilbake. Det er på tide å forlate dette stedet.» Så tok Han meg med langsmed en vakker, krystallklar elv og sa: «Min datter, gå ut i elven og dukk deg nedi.» Før jeg gikk uti den krystallklare elven med Levende vann, opplevde jeg ubeskrivelig glede, men etter at jeg hadde dukket meg og kommet opp igjen, var jeg sååå lykkelig. Jeg trodde jeg skulle slippe å reise hjem, men Herren sa til meg: «Min datter, du reise tilbake til jorden, men først vil Jeg vise deg noe mer; – Jeg vil vise deg hvordan Jeg kommer tilbake for et Hellig Folk. Jeg vil vise deg hvordan det blir den dagen bortrykkelsen skjer.»

Bortrykkelsen og trengselen

Vi gikk til et sted med en enorm skjerm, og der så jeg mange mennesker. Jeg kunne se hele verden. Plutselig så jeg tusenvis av mennesker som forsvant. På gravide kvinner forsvant graviditeten, og de skrek og så ut som de hadde mistet forstanden. Barn forsvant overalt. Mange mennesker sprang hit og dit, mens de skrek: «Det kan ikke være sant!! Det kan ikke være sant!! Hva skjer????»

Jeg så at noen av de som hadde kjent Herren, var blitt forlatt. (Matt 24:40-41) De sa at Jesus hadde kommet igjen, bortrykkelsen hadde skjedd. De skrek og ville ta livet av seg, men de kunne ikke. Herren fortalte meg: «Min datter, i de dager vil døden flykte fra jorden. Datter, i de dager vil ikke Den Hellige Ånd være på jorden lenger.» (Åp 9:6) Det var mange ulykker, men jeg så ikke en eneste død person; – de var alle levende, uansett hvor mye de var skadet. Jeg observerte en enorm trafikk med tusenvis av mennesker. Han sa til meg: «Min datter, se! Det er slik det kommer til skje.» Deretter så jeg mennesker som sprang fra den ene til den andre siden, og ropte: «Kristus kom, Kristus kom» De vil trygle og bønnfalle: «Herre, tilgi meg. Tilgi meg. Ta meg med!!!»

Men Herren svarte dem sørgmodig: «Det er for sent. Tiden for å omvende seg er over» Så henvender Han seg til Angelica og sier: «Min datter, gå og fortell menneskeheten at de må søke Meg NÅ, for på dette tidspunktet vil det være for sent. (Jes 55:6) Min datter, det vil være for sent for alle de som blir etterlatt på jorden.» Når Jesus så hvordan menneskene ble forlatt, begynte Han gråte og sa: «Min datter, Jeg vil komme tilbake til jorden slik det står i 1.Tess 4:16-17; For når befalingen lyder, og det høres et rop fra overengelen og støt i Guds basun, da skal Herren selv stige ned fra Himmelen. Og de som døde i troen på Kristus, skal først stå opp. Deretter skal vi som er blitt tilbake og fremdeles lever, sammen med dem bli rykket opp i skyene, i luften, for å møte Herren. Og så skal vi være sammen med Herren for alltid.»

RaptureMen IKKE alle får bli med Herren, BARE de som GJØR HANS VILJE. (Matt 7:21) og LEVER et HELLIG LIV. For Herren fortalte meg: «Bare de som er helliggjort vil komme inn i Himmelens rike. (Hebr 12:14) Ingen vet verken dagen eller timen for når Jeg kommer og henter Mitt hellige folk, ikke engang englene vet det» (Matt 24:36)

På skjermen så jeg mennesker som løp rundt. I alle aviser og TV-nyheter sa de at «JESUS HAR KOMMET IGJEN» Skjermen ble slått av og Jesus avsluttet med å si: «Jeg kommer igjen for et helliggjort folk» Det var alt Han viste meg. Etter det tok Han meg med tilbake hit til jorden.

Med engler samlet rundt oss, begynte vi å gå ned den vakreste trappen; hvite trinn med blomster i. Jeg gråt hele veien ned og bønnfalt Jesus: «Herre, vær så snill, ikke forlat meg her. Ta meg med Deg??» Han svarte: «Min datter, nasjonene og familien din venter på deg. Min datter, du må gå tilbake i kroppen din. Du må motta livet, så du kan gå å vitne om det du har sett. Mange vil ikke tro deg, – mange VIL tro deg, men Jeg er ditt trofaste vitne. Jeg er med deg, og Jeg vil aldri forlate deg.»

Tilbake på jorden. 

Angelica snakker foran et publikum:

Herren sa til meg: «Min datter, i de dager vil ikke Den Hellige Ånd være på jorden lenger! I de dager vil Han ikke være her lenger!» (2.Tess 2:7) Jeg så en enorm aktivitet med mange ulykker. Mange mennesker ville drepe seg selv, men Jesus sa: «De skal søke døden, men døden skal flykte fra menneskeheten. Da vil ikke døden være på jorden lenger.» (Åp 9:6) Jeg så mennesker som leste aviser og så på TV med overskrifter som: «Tusener på tusener har forsvunnet». Mange vet allerede at Kristus har kommet for å hente sitt hellige folk. De som kjente Herren, men ble latt tilbake, gikk gråtende på gatene. De ville drepe seg selv, men de kunne ikke gjøre noe.

Mens jeg var i himmelen, sa Jesus: «Jeg vil komme FOR Mitt hellige folk, og Jeg kommer snart for Min menighet.» Men for 2 uker siden sa Herren til meg: «Jeg har så behag i hva du gjør, og at du oppfyller det Jeg sa til deg. Men ikke si til Mitt folk at Jeg kommer snart! Fortell Mitt folk at Jeg kommer ØYEBLIKKELIG!!!» Igjen sa Herren: «JEG KOMMER ØYEBLIKKELIG OG JEG KOMMER FOR ET HELLIG FOLK. Si til Mitt folk at BARE DE HELLIGE, BARE DE HELLIGE VIL FÅ SE MEG!! Ikke vær stille; Fortsett å forkynn det Jeg har fortalt deg.»

Angelica ber sammen med forsamlingen: Jeg ber om at du lukker øynene, og legger din høyre hånd over hjerte ditt. Løft din venstre hånd. Hvis du kjenner at du vil gråte – så gråt. Fortell Herren hva du kjenner i hjertet ditt. For de av dere som vil ta imot Jesus; gjenta etter meg:

Herre jeg takker deg for Din kjærlighet og Din nåde mot meg, Takk Herre, for Ordet som har nådd mitt hjerte i dag. Far, jeg ber Deg om tilgivelse. Tilgi meg. Vask meg ren i Ditt dyrbare blod. Skriv mitt navn i Livets Bok. Ta imot meg som Ditt barn, Herre. Akkurat nå tilgir jeg de, jeg tidligere ikke har vært villig til å tilgi. Jeg omvender meg fra min manglende vilje til å tilgi. Jeg omvender meg fra alt som har hindret Deg å flyte fritt gjennom meg. Jeg ber deg om å forvandle meg og fylle meg med Ditt nærvær hver dag. Takk Far, Sønn og Hellige Ånd, i Jesu navn. Amen.

Angelica:  Dette vitnesbyrdet er ingen løgn, – det er ingen vits, – det er ingen fantasi-historie, og det er heller ingen drøm. HELVETE ER VIRKELIG! Helvete eksisterer. Til dere som ikke tror det, vil jeg si at Helvete ER virkelig, VELDIG VIRKELIG. Jeg har ikke ord til å beskrive hvor virkelig det er. Jeg skulle ønske du kunne oppleve det selv.

Tiden er kort. Gud er villig til å åpenbare hva som kommer til å skje med menneskeheten. Ikke føl deg fordømt; det er akkurat hva djevelen vil. Spør deg selv om du allerede er på vei gjennom tunnelen til helvete? I dag er dagen for frelse, i dag er dagen til å invitere Jesu inn i ditt liv. Dette er enkle bekjennende ord: «Jeg tar imot deg, Jesus, som Herre og min eneste Frelser. Jeg gir deg hele mitt liv og hele min sjel med hele mitt hjerte. Jeg vil være med deg i evigheten.»

Bestem deg for hvor du vil tilbringe evigheten: – Livet eller døden, – himmelen eller helvete, – Jesus eller djevelen. Det skal du vite: enten hører du Jesus til eller så hører du Satan til. Enten gjør du det som er rett eller så gjør du det som er galt. Du bestemmer din framtid, – evig liv eller ildsjøen. Tenk på det!! Bestem deg nå! Jesus døde på korset for hver eneste en av oss, for våre synder. Gjennom det ga Han oss muligheten til å bli frelst ved Hans nåde. Ta imot Jesus som din eneste frelser. Til deg som har hørt dette vitnesbyrdet: Ikke la denne anledningen være noe du angrer på i HELVETET!

«INGEN AVGUDSDYRKERE» får arve Guds rike.

Oversatt fra spansk til engelsk av Sandra, og videre til norsk av Alexandra. Forkortet av Cato.

Kilde: http://www.divinerevelations.info/documents/prepare_to_meet_your_god/index.htm

Reklame