Spennende Tider

2015 blir et meget spennende år. Russland presses av boikott og lav oljepris. OPEC har sett seg lei på konkurransen om markedsandeler fra Canada, USA og Russland. OPEC og Saudi-Arabia er villig til å gå helt ned til 20 dollar fatet for å kvitte seg med konkurrentene sine.

Fortsatt raser en blodig krig i Ukraina, ISIL herjer i Irak og Syria, EBOLA dreper i Afrika og økonomisk krise truer både her og der, øst og vest.

Og vi er midt i en tetrade av totale måneformørkelser. Blodmånen 28. september 2015 blir også en supermåne!!!! Den blir synlig fra JERUSALEM under Tabernakelfesten. Dette er siste tetrade av blodmåner på jødiske festdager innen 400 år. Israel står ovenfor en ny tid, slik som det er profetert i Daniels bok. Hedningenes tidsperiode er snart utløpt, og Jesus kommer meget snart for å hente sin blodkjøpte brud. La oss alle gjøre oss rede.

4-blood-moons_1solar.

Etter å ha lest endel profetier fra ulike kilder, ser det ut for meg, at vi får en tredje verdenskrig og at Jesus Kristus kommer for å hente sin brud mot slutten av denne krigen. Maran Ata. Den lange perioden med avspenning og nedrustning, som damen i Valdres profeterte om i 1968, er definitivt over. Russland ruster kraftig opp, det samme gjør Sverige og Nato-landene. Og Norge er akkurat like LITE forberedt som 9. april 1940, slik damen i Valdres så i sitt syn.

Vil Sverige bli angrepet av Russland som fase 2 av tredje verdenskrig? (Fase 1 er allerede igang der nede i Ukraina). Det kan se sånn ut når man leser visjonen som Birger Claesson i 1952 fikk fra Gud. Han så Sverige angrepet av Russland i en profetisk visjon. Men ingen hjelper svenskene, ikke NATO og ingen EU-land. Og deretter faller mørket over hele verden. Er dette mørket et bilde på en tredje verdenskrig?

Sverige holder russerne unna kjerneområdene, eksempelvis Bofors og Stockholm. Så ser broder Birger brudens bortrykkelse:

Då fick jag höra ett stort jämmerskrik bland folken. Så såg jag en ljusstrimma ovanför allt mörker och ur mörkret såg jag en stor skara vitklädda gestalter ryckas upp mot ljusstrimman. Därifrån hörde jag en underbar sång om Lammet, som har köpt oss fria åt Gud med sitt blod.

Mange har sett profetiske syner om at Russland med sine allierte angriper Tyskland, USA, Nord-Norge og Sverige.  Men til slutt vil Russlands hær bli gjort til intet i Israel, som beskrevet i profeten Esekiel kapittel 38-39. Fra militærbasene på Krim er sjøveien til Syria og Israel ganske kort.  I disse dager ser det ut til at Russland erobrer en korridor gjennom Ukraina ned til Krim.

Men før krigen i Esekiel 38-39 kan finne sted må nødvendigvis angrepet skissert i Salme 83 være fullført.  Israel blir ifølge Salme 83 angrepet av sine mange nærliggende naboland.

Artikkel om Salme 83:   http://wp.me/p3tGFm-7W

Men Gud vil ta seg av det jødiske folket på samme måte som i det gamle testamentet.  Hedningenes tid er straks ferdig, utløpt.  Kristi brud skal hentes hjem til Lammets bryllupsmåltid. Jesus kommer tilbake, akkurat slik Han har lovet.

Barack Hussein Obama viser tegn på at han vil svikte Israel og det jødiske folket. Alliansen mellom USA og Saudi-Arabia er viktigere for Obama, som selv kommer fra en muslimsk slekt, og er en muslim i hemmelighet.

Hatet mot staten Israel og jødene øker nå kraftig over hele verden. Europas jøder er ikke lenger trygge der de bor.  Mørkets krefter vil tvinge alle jøder tilbake til Israel for å angripe dem der.  Planen #iIIuminati har er å utslette dem i Israel, alle på en gang.  Guds plan er å samle dem i Israel for å vise sin beskyttende makt akkurat som i det gamle testamentet.  Hedningenes tid er straks utløpt. Gud Herren vil igjen ta seg av Jakobs slekt på en spesiell måte.

Det tredje tempel i Jerusalem skal snart bygges opp. Alt ligger klart av byggematerialer og innventar. Jeg tror dette tempelet vil bli bygget på rekordtid, muligens på 3 dager. På kristne TV-kanaler ser vi reportasjer om at jødene er lei av å be ved Klagemuren. De ønsker seg et tempel oppe på det historiske fjellet, der Klippemoskeen står idag. AntiKrist vil sette seg i dette nye tempelet og gi seg ut for å være Gud, ifølge 2. Tessalonikerbrev kapittel 2.

Jødene er ikke lenger fornøyd med å be ved Klagemuren, som på engelsk heter Western Wall.  De ønsker et eget tempel på tempelhøyden.

Jødene er ikke lenger fornøyd med å be ved Klagemuren, som på engelsk heter Western Wall. Et eget tempel på tempelhøyden er drømmen.

Jødene har begrenset adgang til tempelplassen. Vil Klippemoskeen bli revet eller vil et nytt jødisk tempel bli bygget ved siden av?

Jøder har begrenset adgang til tempelplassen. Vil Klippemoskeen bli revet eller vil et nytt jødisk tempel bli bygget ved siden av den?  Klarer AntiKrist å lure jødene til en diplomatisk løsning? Mest sannsynlig vil Klippemoskeen bli fjernet i løpet av neste krig som berører Israel.

Paven og hans støttespillere arbeider nå for å skape 1 FALSK verdensreligion, forene kristne, muslimer og jøder. Det kalles Krislam. Det store frafallet tilbake til Babylon (Vatikanet) er her allerede.

Det gjenreiste Kalifatet ble tegnet inn av Romaklubben allerede i 1974, fra Pakistan til Marokko. Det tok litt tid før de klarte å kåle det til, men nå etter Saddams fall, fjerningen av Gaddafi og «den arabiske våren», ser det jammen ut til at Kalifatet er kommet for å bli:

http://wp.me/p3uvTQ-3l   (Se region 7 på verdenskartet).

Etter tredje verdenskrig står AntiKrist fram som en fredens mann.  Han deler hele verden inn i 10 handels-regioner og innfører dyrets merke.  Ingen kan kjøpe eller selge uten å ha dyrets merke på høyre hånd eller i pannen. Sammen med den falske profet innfører AntiKrist tilbedelse av dragen, det er Satan, Lucifer, Djevelen selv.  1 falsk verdensreligion med paven i spissen.

Massemedia skaper økt polarisering mellom øst og vest, kristne og muslimer, Palestina og Israel. Folkeslag reiser seg mot folkeslag, kongerike mot kongerike, slik som Jesus profeterte.

Nå er det tid for å søke den gode Hyrde, han som gav sitt litt for sauene. Av kjærlighet til sauene. Kristus Jesus er den han har sagt seg å være. Og han står ved sitt Ord og sine Løfter. Denne verden blir ikke kvitt ondskapen før Jesus Kristus kommer på Oljeberget som kongenes Konge og herrenes Herre. Da blir det 1000 år med fred og rettferdighet. Og ingen skal lenger læres opp til krig. Amen.

Reklamer